7 d’oct. 2012

Comencem de nou!

Saluete discipuli discipulaeque!

Un nou curs i noves esperances! El cert que Ariadna comença amb un cert retard, però no sense empenta i ganes d'arribar una mica més enllà amb vosaltres, alumnes!

Enguany estem d'enhorabona perquè la matèria de Llatí de 4t compta amb 29 alumnes, que ja estan donant pistes de voler aprendre moltíssim i engrescar-se amb les TIC! 
Pel que fa al Llatí de 1r i 2n de Batxillerat seguim sent un grupet reduït, però molt entusiasmats amb la llengua, cultura, pervivència... I el grup de Cultura Clàssica de 2n d'ESO, meravellats perquè l'hora de l'optativa se'ls fa curta i divertida. 
Esperem que puguem aprendre moltes coses tots plegats!

I per anar fent boca, us deixo algunes fotografies de moments entranyables del curs passat!


(Exposició Alimentum, Gavà)





(Magna Celebratio, Bètulo)
(Magna Celebratio, moment compartit amb la Margalida Capellà i una representació dels seus alumnes)
Aprofito l'ocasió per felicitar a la Margalida i també a tots els seus aràcnics i aràcnides pel nou premi Blocs Catalunya. Gràcies, Margalida, per tanta energia i empenta!

17 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola Gemma!

T'ha quedat molt bé aquesta entrada al Blog, et felicito:)

Ens veiem a clase! Adéu.

Sóc Olga Elías Cózar de 4t ESO "C"

Unknown ha dit...

Hola! Sóc la Paula Ruiz. Us desitjo molt bon curs. Espero que entre tots fem que tant el blog d’Ariadna com el blog Teseu estiguin actius i tinguin un bon funcionament. És una gran idea treballar amb aquest sistema. Petons!:)

Helma Martínez ha dit...

Hola a tots i a totes! Soc l'Helma de 4t ESO. Em sembla una molt bona idea la utilització d'aquest blog en l'assignatura de llatí. Bon curs a tots!

Unknown ha dit...

Curs nou, llengua nova. Tornem a la feina un any més amb una assignatura ben prometedora, que espero que la continuem treballant fins al final amb l’energia amb la que hem començat.
Bon inici de curs a tothom!

Anònim ha dit...

Hola Gemma sóc la Paula Membrive.
Espero aprendre aquest any molt llatí i també divertir-me.
Fins Aviat!!

Unknown ha dit...

Segur que aquest serà un gran curs !!

Unknown ha dit...

Hola Gemma!
Soc l'Elena Mena. Trobo molt divertit aixó de disposar blogs com el de Ariadna, Laberint, Euphorvia, per poder investigar i fer l'assignatura més entretinguda.
Fins demà!

Gemma Garrido ha dit...

Hola Gemma, he estat mirant el blog amb més detall i la veritat és que esta molt bé, utilitzant-lo fem l'asignatura una mica més amena. Intentarem aconseguir amb dedicació que el blog es faci important i ja de pas guanyar alguna cosa. Saluts

Unknown ha dit...

Hola Gemma; sóc la Loida Seisdedos i he estat mirant el blog Teseu i el blog de l'Ariadna i em semblen molt interessants! i també m'agrada molt fer els dilluns les classes a informàtica.

fins demà!

Unknown ha dit...

Hola Gemma!

Aquest curs serà inolvidable, ja que això és el primer cop que ho fem. Alguns ens sona a xinès i a uns altres, no, però tan sabal. Perquè aquest món ple de mites és un món fantàstic. Serà un any ple d' experiències.

VISCA EL LLATÍ!

Unknown ha dit...

Hola Gemma,aixó de utilitzar el blog hem sembla molt bona idea i creec que pot anar molt bé, però si anem participant tots!
JUDITH

Ana Maria Fernández ha dit...

Hola soc l'ana maria, he estat mirant ariadna i la veritat m'ha semblat molt interesant, crec que esta molt bé que hi hagi un bloc perque així ens comunicarem i farem que la assignatura sigui mes interessant, entretinguda i divertida.

ADEEEUUUU!!!!

Gemma ha dit...

Estimats alumnes, amb aquestes ganes i energies estic segura que gaudirem d'un curs engrescador i molt animat per aprendre el fascinant món clàssic! Feliciter, discipuli discipulaeque!

Unknown ha dit...

Salve!!
Per començar, espero que aquest, sigui un gran curs aprenent una llengua nova. També espero que poguem apendre molt més, gràcies a aquest blog que ho fa de manera diferent i divertida.
Ens veiem!

Ariadna ha dit...

Hola Gemma! Això del blog d'Ariadna em sembla una boníssima idea, peró espero amb impaciència començar a utilitzar el blog Teseu i a veure si aquest any podem guanyar algun premi tots junts pel treball realitzat. Espero passar un any molt bó amb tots vosaltres!

Salutacions, Ariadna Martínez.

Anònim ha dit...

Hola a tots i a totes! Soc l'Helma de 4t ESO.
Em sembla una molt bona idea la utilització d'aquest blog en l'assignatura de llatí.
Bon curs a tots!

Andrea Pérez ha dit...

Hola Gemma i nois de la classe!
Espero que aquest any poguem gaudir d'un bon curs disfrutant del llatí.
Sento haver trigat tant en escriure però finalment m'ha deixat enviarlo.

Moltes gràcies Gemma.

Saluts, Andrea Pérez.