23 de març 2011

Primer aniversari d'Ariadna

Ja fa un any de la posada en marxa del blog d'Ariadna!


Blog que va néixer amb el propòsit d'enriquir les nostres classes de Llatí.
Objectiu que crec que hem aconseguit amb escreix! No sols per part vostre, els autèntics protagonistes, sinó també perquè, al llarg d'aquest viarany, són moltes les persones que m'han animat a seguir per aquest camí i sobretot a cercar, aprendre i endegar nou projectes que aviat començarem. Feliciter!

6 comentaris:

Beatriu ha dit...

Enhorabona mestra!
M'enrecordo que aquest blog, precisament, va néixer amb el nostre curs, a 4t, més concretament amb la nostra classe. Tinc present que el vas crear per nosaltres, els alumnes, perquè ens fos més fàcil aprendre i endinsar-nos en aquest món llatí. N'hem d'estar agraïts i tots t'animem a continuar amb el blog.
Felicitats Ariadna!

Beatriu Puig i Delgado.

Gemma ha dit...

Feliciter, Discipula!
Gràcies per la teva empenta, ànim...És un plaer, per a mi, haver tingut una alumna com tu i que valori tan positivament Ariadna malgrat la distància física.
Cuida't i com sempre vola alt! T'ho mereixes!

Ariadna Martí Andreu ha dit...

Salve Magistra!
Ja fa uns quans dies que fas publicar aquesta publicació però ara mirant el blog ho he vist, i m'agradaría dir-te que moltes felicitats, i que segueixi el blog tan actiu com sempre gràcies a tú!:D
Volem veure't aviat per classe, records.

Ariadna Martí.

Gemma ha dit...

Salue,discipula!
Moltes gràcies, maca! La veritat que estic molt contenta amb l'acollida d'Ariadna per part vostra. Però, quan torni,encara farem coses més interessants: inaugurar Teseu!
Un petonàs i fins aviat!
Per cert, vull que t'animis perquè vals molt, d'acord?
Aue!
Gemma

Patrícia Tormo ha dit...

Salue,magistra!
Ja m'han informat de que estàs de baixa.. Espero que et recuperis aviat! Jo encara faig llatí i avui, repassant perquè tinc un examen, he pensat en fer una ullada tant al laberint com a Ariadna, i fins i tot he tret la meva llibreta i el meu dossier per repassar la domus i els gladiadors i m'ha servit de molt.
Gràcies Gemma perquè sé que no vaig ser de les millors alumnes allà i tot i això vaig aprendre moltes coses de la teva assignatura. De debò que ara m'agradaria canviar coses i marxar d'una altra manera, però com no puc intento fer-ho ara el millor que sé.
Espero que a tu també et vagi molt bé i que segueixis sent tant feinera com et recordo.
Ave!

Patícia

Gemma ha dit...

Salue, Patrícia!
Quina alegria tenir notícies teves! Estic contenta de copsar, per les teves paraules, que estàs més madura i ferma. Endavant!
Per a mi, tots sou bons alumnes.L'únic que a vegades us costa fer lluir tot el vostre potencial, perquè us deixeu portar per altres coses...Però el vostre tarannà, si més no a mi, m'esperona a cercar noves alternatives per ajudar-vos a tots plegats.
Sempre endavant i si necessites quelcom m'ho fas saber, d'acord?
Una abraçada,
Gemma.